ASOCIATIA AMERICAN EUROPEAN EDUCATION

Obiectivul principal al academiei este acela de a forma absolventi care vor avea pasiunea si motivatia sa devina profesionisti si lideri de exceptie, care sa aduca propria contributie la dezvoltarea de acum globalei industrii a ospitalitatii.

American Hotel Academy impreuna cu Internet Technology Academy au fondat in ianuarie 2012 Asociatia AMERICAN EUROPEAN EDUCATION, o entitate non profit care are ca scop principal dezvoltarea de programe educationale de lunga durata (la nivel universitar) in domenii de studiu care au un caracter profesional pronuntat si care vor imbina bunele practici academice si de natura profesionala intalnite in invatamantul superior din SUA si din Europa. Astfel, AEE isi defineste ca misiune sa pregateasca profesional tineri pentru piata globala a muncii.

ASOCIATIA AMERICAN EUROPEAN EDUCATION este specializata in educatie si formare profesionala pentru industria ospitalitatii si este unica in Romania prin specificul sau. Oferta educationala de baza este constituita din urmatoarele programe de studiu de lunga durata:

  • Advanced Diploma in Hotel Management
  • Bachelor of Arts (Hons) – International Hotel Business Management in parteneriat cu Manchester Metropolitan University.
  • Postgraduate Diploma in Hospitality & Tourism Management in parteneriat cu Manchester Metropolitan University.

De asemenea, prin Centrul de Formare Continua, American Hotel Academy ofera cursuri si training de scurta durata online si onsite, precum si certificari profesionale acreditate de catre Ministerul Turismului, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, pentru cei deja incadrati in munca la nivel managerial sau la nivel de linie.

Internet Technology Academy este specializata in programe de formare continua pentru industria IT&C, este academie locala acreditata CISCO, este autorizata de catre CNFPA (Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor)  si este centru de testare autorizat Pearson VUE.

La acest moment, academia instruieste cursanti pe diferite specializari cum ar fi networking, security, networking design, servers & operating systems, web design & development.